Особливості державної підтримки галузі м’ясного скотарства - Пуцентейло, Петро (ТНЕУ, 2013)
Визначено особливості державної підтримки м’ясного скотарства в сучасних умовах. Запропоновано пропозиції концептуального характеру з удосконалення механізмів державного регулювання галузі. Розроблено заходи державної підтримки фінансового забезпечення аграрного сектору. Peculiarities of state support of beef cattle in modern conditions. A proposal to improve the conceptual nature of the mechanisms of state regulation of industry. Developed measures of state support financial support of the agricultural sector.