Капітальні інвестиції та їх відображення в обліково-аналітичній системі підприємства - Мартюк, Ігор Зіновійович (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
Проведені дослідження побудови обліково-аналітичної системи у сфері капітального інвестування для поточного та стратегічного управління розвитком підприємства.
Keywords: інвестиції; класифікація інвестицій; облік капітальних інвестицій; капітальні інвестиції