Становлення професійної освіти Німеччини - Козак, Тетяна Богданівна (Науковий вісник Ужгородського національного університету, 2008)
У статті висвітлено проблему професійної освіти Німеччини, проаналізовано основні етапи її становлення та розвитку. Охарактеризовано діяльність німецького дослідника, ініціатора реформ професійної школи Г.Кершенштайнера.
ESTABLISHMENT OF PROFESSIONAL EDUCATION IN GERMANY
Keywords: професійна освіта Німеччини; етапи становлення та розвитку професійної освіти Німеччини; реформи професійної школи Г.Кершенштайнером