Удосконалення транспортного процесу доставки медичного обладнання у міжнародному сполученні - Жуковський, Владислав Олегович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота складається з вступу, чотирьох розділів, висновків, переліку джерел посилань. У роботі розглянуто питання підвищення ефективності міжнародних перевезень вантажів автомобільним транспортом. Актуальність теми зумовлена необхідністю вдосконалення організації міжнародних автоперевезень за рахунок впровадження сучасних методів, що відповідають вимогам сучасного ринку транспортних послуг.
Improvement of the transport process of delivery of medical equipment in international traffic
Keywords: міжнародні перевезення; медичне обладнання; вантаж; дослідження; методи; прогнозування; ефективність; international transportation; medical equipment; cargo; research; methods; forecasting; efficiency