Сучасний стан та перспективи розвитку інтернет-торгівлі в Україні - Ковальчук, Д. В. (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Сучасний стан та перспективи розвитку інтернет-торгівлі в Україні.