Мікрорівнева маркетингова інформаційна система підприємства та джерела її забезпечення - Карапетян, Едуард Томікович (Карапетян, Е.Т. Мікрорівнева маркетингова інформаційна система підприємства та джерела її забезпечення [Текст] / Е.Т. Карапетян // Збірник наукових праць викладачів і аспірантів кафедри економічного аналізу. – Тернопіль: ТАНГ, 2001. – С.139-141, 2001)
В статті описуються проблеми нагального отримання в ринкових умовах різносторонньої інформації про саме ринкове середовище та про внутрішню виробничо-господарську ситуацію на підприємстві. Маркетингова служба отримує дані про ринкову ситуацію на поточний момент і використовує їх в аналізі, плануванні діяльності фірми. Для опрацювання великих потоків інформації маркетинговій службі підприємства необхідно використовувати інформаційну систему
Keywords: інформація; виробничо-господарська діяльність; підприємство; середовище; маркетингова служба; планування діяльності фірми