Внутрішній аудит як необхідність підвищення ефективного управління підприємством - Олійник, Світлана (Тернопіль, 2014)
У статті обґрунтовано доцільність створення відділу внутрішнього аудиту на підприємствах та роль аудиту в системі ефективного управління.
Keywords: аудит; внутрішній аудит; контроль; діяльність