Окремі аспекти перевірки виконання рекомендацій за наслідками аудиту ефективності - Яцишин, Світлана Романівна; Хаблюк, Оксана Андріївна (Тернопіль, 2010., 2010)
У СТАТТІ ДОСЛІДЖЕНІ ОКРЕМІ АСПЕКТИ ПЕРЕВІРКИ ВИКОНАННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ЗА НАСЛІДКАМИ АУДИТУ ЕФЕКТИВНОСТІ КОНТРОЛЬНИМИ ОРГАНАМИ
Keywords: аудит ефективності; бюджетні кошти; контрольно-ревізійні органи; форми перевірки