Перспективи розвитку соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в Україні - Сидорчук, Анатолій Андрійович (ТНЕУ, 2012)
Щодо стратегічних напрямів зміни місця і ролі соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в системі державного соціального страхування, актуальною є дискусія щодо запровадження на його базі медичного страхування.
Keywords: державне соціальне страхування; state social insurance