Спосіб отримання модифікованого епоксикомпозитного покриття - Стухляк, Петро Данилович; Stukhliak, Petro Danylovych; Карташов, Віталій Вікторович; Kartashov, Vitalii Viktorovych; Добротвор, Ігор Григорович; Dobrotvor, Ihor Hryhorovych (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Спосіб отримання модифікованого епоксикомпозитного покриття включає створення механічної суміші з епоксидної діанової смоли та отверджувача. Потім здійснюють термообробку при температурі 323-343 °К протягом часу 1,8-2,0 год. Після стадії суміщення компонентів, покриття наносять на виріб і обробляють змінним магнітним полем протягом 3 годин, з частотою n=20…200 Гц та магнітною індукцією В=3…4,5 Тл.
Process for the preparation of modified epoxy-composite coating
Keywords: композитні покриття; composite coatings; епоксикомпозитне покриття; epoxy composite coating; магнітне поле; magnetic field