Соціальна відповідальність як складова стратегії розвитку підприємства у сфері надання медичних послуг - Грицишин, Л. В. (My University, 2021)
Магістерська робота Соціальна відповідальність як складова стратегії розвитку підприємства у сфері надання медичних послуг