Кадровий менеджмент у митній сфері та напрями його удосконалення - Роспопа, Надія Миколаївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Кадровий менеджмент у митній сфері та напрями його удосконалення.
Staff Management in the Customs Fields and Directions for its improvement