Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління аграрних підприємств - Крецул, Вікторія (ФОП Осадца Ю. В., 2021)
Обґрунтовано основні напрями, тенденції і перспективи розвитку освіти, науки, бізнесу, суспільства в сучасному глобальному середовищі.