РОЗВИТОК МОВЛЕННЄВИХ НАВИЧОК СТУДЕНТІВ ЗВО - Штохман, Лілія Миколаївна (Хмельницький національний університет, журнал Актуальні проблеми філології та перекладознавства, 2024)
РОЗВИТОК МОВЛЕННЄВИХ НАВИЧОК СТУДЕНТІВ ЗВО У статті описано прийоми та методи формування мовленнєвих навичок студентів ЗВО як складової їх загальної комунікативної компетентності. Розглядається метод навчання Dogme як альтернативний до традиційних методів навчання іноземної мови. Представлено огляд праць зарубіжних науковців і практиків з приводу застосування цього методу у їх професійній діяльності.
У статті описано прийоми та методи формування мовленнєвих навичок студентів ЗВО як складової їх загальної комунікативної компетентності.
Keywords: навичка, навчання, метод, іноземна мова, говоріння, компетентність