Управління інвестиціями у будівництво обʼєктів та впровадження нових видів продукції - Кучмінська, Каріна Олегівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Управління інвестиціями у будівництво обʼєктів та впровадження нових видів продукції.
Keywords: інвестиційне управління; інвестиції; інвестиційна діяльність підприємства