Ринок страхування життя і перспективи його розвитку в Україні - Нагайовський, Сергій Іванович (Чортків, ЧННІПБ, 2025)
Кваліфікаційна робота Ринок страхування життя і перспективи його розвитку в Україні.
Life insurance market and prospects for its development in Ukraine