Проблеми та напрямки удосконалення митних формальностей при переміщенні легкових митних засобів - Рудчик, Вадим Юрійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Проблеми та напрямки удосконалення митних формальностей при переміщенні легкових митних засобів.
Problems and Directions for Improvement of Customs Formalities when Moving Humanitarian Aid