Міжнародна економічна діяльність України на світовому ринку капіталів - Галіуліна, Анна (ТНЕУ, 2009)
Проаналізовано міжнародну економічну діяльність України на світовому ринку капіталів. Запропоновано шляхи активізації діяльності українського бізнесу на світовому ринку капіталів з врахуванням тенденції до покращення внутрішньої економічної ситуацїї.