Принципи правосуддя, що забезпечують правовий статус судді в Україні - Пальчик, Олег В’ячеславович (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
У роботі проаналізовано правовий статус судді. Автором досліджено принципи правовсуддя, що забезпечують правовий статус судді в Україні.
The principles of justice, providing legal status of judges in Ukraine
Keywords: судова влада; правосуддя; правовий статус судді; правовий статус судді