Соціальна відповідальність бізнесу в умовах невизначеності - Українець, Богдан Андрійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Соціальна відповідальність бізнесу в умовах невизначеності.
Keywords: соціальна відповідальність бізнесу