Теоретична постановка динамічної моделі для функціонування кредитної спілки - Руська, Руслана Василівна (Економіка і ринок: облік, аналіз, контроль. Тернопіль : Економічна думка, 2010)
Побудовано динамічну модель яка є одним із інструментів управління кредитною спілкою для забезпечення її фінансової стійкості.
Keywords: кредитна спілка; динамічна модель; фінансова стійкість