Управління дефіцитом державного бюджету - Машко, Андрій Іванович (Хмельницький національний університет, 2008)
Наукова стаття присвячена проблематиці дефіциту бюджету. Особливе місце приділяється питанню управління бюджетним дефіцитом. Вперше на рівні макрофінансів для побудови комплексної системи управління бюджетним дефіцитом адаптовано та застосовано Систему збалансованих показників Нортона-Каплан.
Keywords: дефіцит бюджету, державний борг, управління бюджетним дефіцитом