Удосконалення документообігу в організації публічної сфери - Мельничук, Ангеліна Євгенівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Удосконалення документообігу в організації публічної сфери.
Keywords: документообіг; державні установи