Мікрокредитування малого і середнього бізнесу: сучасний стан та перспективи розвитку - Бобко, Михайло Володимирович; Bobko, V. M. (Тернопіль, 2013)
Обґрунтування теоретичних основ організації мікрокредитування малого і середнього бізнесу, з’ясування сучасного стану і тенденцій розвитку вітчизняного ринку мікрокредитування, виявлення основних його проблем, розробка практичних рекомендацій по вдосконаленню мікрокредитування МСБ в Україні на державному рівні і на рівні банківських установ.
Micro Small and Medium Business: current state and development prospects
Keywords: мікрокредитування, підприємництво, фінанси