Маркетинг - (:unkn) unknown (Тернопіль, ТНЕУ, 2010)
Мета : формування знань щодо базових категорій маркетингу, методологічних аспектів організації маркетингової діяльності та її пріоритетів у сучасних умовах.
Keywords: маркетинг; маркетингові функції; маркетингова політика; маркетингова служба