Спосіб отримання модифікованого епоксикомпозитного покриття - Букетов, Андрій Вікторович; Buketov, Andrii Viktorovych; Стухляк, Петро Данилович; Stukhliak, Petro Danylovych; Добротвор, Ігор Григорович; Dobrotvor, Ihor Hryhorovych (My University, 2007)
Спосіб отримання модифікованого епоксикомпозитного покриття належить до композитних покриттів для збільшення ресурсу роботи деталей машин та механізмів технологічного устаткування в машинобудуванні, радіотехнічній, хімічній і харчовій промисловості.
Method for preparation of modified epoxycomposite covering
Keywords: композитні покриття; composite coatings; епоксикомпозитне покриття; epoxy composite coating; корозійностійка композиція; corrosion-resistant composition