Оцінка і мотивація персоналу в умовах кризи - Сукач, Ростислав Сергійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Оцінка і мотивація персоналу в умовах кризи.
Assessment and motivation of personnel in crisis conditions
Keywords: мотивація персоналу; персонал