Врегулювання міжособистісних конфліктів в трудовому колективі закладу охорони здоров’я - Росоловський, Олексій Олексійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Врегулювання міжособистісних конфліктів в трудовому колективі закладу охорони здоров’я.
Interpersonal conflict resolution in the workforce of a health care institution
Keywords: заклад охорони здоров’я; трудовий колектив; конфлікт; морально-психологічний клімат