Квотування в Україні: реалії і перспективи - Вашків, Олександр Павлович (Тернопіль, ТАНГ, 1997)
Висвітлюється і обгрунтовується доцільність запровадження в Україні квот на окремі групи імпортних товарів. Вказується на позитивні та негативні наслідки квотування, їх роль у вдосконаленні зовнішньоекономічної діяльності.
Quotation of imports in Ukraine : reality and perspective
Keywords: міжнародна торгівля; зовнішньоекономічна діяльність; протекціонізм; імпортні квоти; некритичний імпорт; international trade; external economic activity; protectionism; import quotas; noncritical import