Основи аудиту : методичні вказівки - Мех, Ярослав Васильович; Данилюк, Ірина Вадимівна; Саченко, Світлана Іванівна (ТНЕУ, 2002)
Методичні вказівки для проведення практичних (семінарських) занять з курсу “Основи аудиту” для студентів спеціальності 7.050106 – “Облік і аудит” всіх форм навчання.
Basics of Auditing : methodological tips
Keywords: аудит; audit; аудитор; auditor; процедури аудиту; audit procedures