Обліково-аналітичне забезпечення ефективності виробництва продукції рослинництва - Юзеньків, Андрій Михайлович (Тернопільський національний економічний університет, 2018)
В магістерській роботі вивчено процес обліку і аналізу ефективності виробництва продукції рослинництва. Поглибленні дослідження здійснювались на підприємстві ПАП «Дзвін» Чортківського району Тернопільської області.
Accounting and analytical providing for the effectiveness of crop production
Keywords: виробництво; рослинництво; собівартість продукції рослинництва; бюджетування