Податкове планування на підприємствах в умовах ринкового середовища - Рожелюк, Вікторія Миколаївна (Ірпінь, Академія ДПС України, 2002)
В статті визначено принципи побудови податкової політики підприємства в умовах ринку, розкрито методи податкового планування, висвітлено вплив факторів на ефективність податкової політики з врахуванням системи податкового законодавства.
Keywords: податки; податкове планування; податковий план; методи податкового планування; принципи податкового планування