Вибір інструментів аналізу та оцінки фінансової стійкості лізингової компанії - Федірко, Михайло Миколайович (My University, 2001)
Лізинг як метод кредитування капіталовкладень і вид підприємницької діяльності набуває дедалі ширшого розповсюдження як в Україні, так і в інших країнах СНД. Запропоновані показники та оцінка їх параметрів для аналізу фінансової стійкості лізингової компанії.
Keywords: лізинг; капіталовкладення; фінансова стійкість; лізингова компанія