Сучасні інформаційні технології - Вовкодав, О. В.; Ліп’яніна, Х. В. (Тернопіль, ТНЕУ, 2017)
У навчальному посібник розглянуто основні операції з об'єктами Windows 8, створення і форматування документів в текстовому редакторі MS Word 2013 і технологія роботи в табличному редакторі MS Excel 2013. Розглянуто вивчення технологій, по управлінню реляційними базами даних - СУБД MS Office Access 2013, також розглянуті програми по управлінні проектами Microsoft PS 2013, засіб візуального представлення ділової інформації – MS Visio 2013, редактор презентацій MS PowerPoint 2013, а також MS Publisher 2013, MS OneNote 2013, MS Outlook 2013. Посібник розрахований для студентів, які вивчають інформаційні технології в економіці, викладачів, а також фахівців, що працюють в будь-якій предметній області, для самостійного освоєння комп'ютерних технологій.
Keywords: інформаційні технології; інформатика; програмне забезпечення ПК; апаратне забезпечення ПК; текстовий редактор Word; електронні таблиці MSEXCEL; бази даних