МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ - Крисько, Жанна Леонідівна (Хмельницький економічний університет, 2009)
Розглянуто питання оцінки ефективності реструктуризації підприємств, визначення критеріїв та показників ефективності оперативної та стратегічної реструктуризації. The question of estimation of efficiency of restructuring of enterprises, determination of criteria and indexes of efficiency of the operative and strategic restructuring is considered.
Keywords: оперативна та стратегічна реструктуризація підприємств, методичні підходи, оцінка, ефективність