Фінансова стійкість домогосподарств: теоретичні аспекти та прикладні аспекти - Сидорчук, Анатолій Андрійович (My University, 2023)
Монографія присвячена дослідженню теоретичних основ та прикладних аспектів фінансової стійкості домогосподарств. Проведено оцінку фінансової стійкості домогосподарств в Україні та запропоновано концепцію її підвищення в сучасних умовах
Keywords: домогосподарство; фінанси домогосподарств; фінансова стійкість; інвестиційний потенціал; заощадження