Тенденції і стан розвитку ринку побутового обслуговування в Україні - Вашків, Олеся Олександрівна (Одеса : ОНУ ім. І.І. Мечникова, 2017)
У статті аналізуються сучасні тенденції та стан ринку споживчих послуг в Україні
Trends and state of the consumer Service market in Ukraine
Keywords: тенденція; побутове обслуговування; ринок побутового обслуговування; галузь