Опорний конспект лекцій з дисципліни «Історія та теорія політичних партій та партійних систем» для студентів денної форми навчання галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 052 «Політологія» - (:unkn) unknown (Тернопіль, ТНЕУ, 2018)
Опорний конспект лекцій розроблено відповідно до вимог організації навчального процесу, робочої програми курсу "Історія та теорія політичних партій та партійних систем", навчальних планів для студентів вищих навчальних закладів. Опорний конспект лекцій містить структуру робочої програми, опорний конспект лекцій, рекомендовану літературу.