УДОСКОНАЛЕННЯ ДЕПОЗИТНОЇ ПОЛІТИКИ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ - Довгань, Жанна Миколаївна (Тернопіль, ТНЕУ, 2015)
У статті досліджено теоретичні і практичні аспекти комплексної розробки депозитної політики банківських установ. Визначено сутність, завдання та складові елементи депозитної політики банку. Обгрунтовано основні проблеми при формуванні депозитної політики банківських установ України. Розроблено основні напрями підвищення ефективності депозитної політики вітчизняних банків.
IMPROVEMENT OF DEPOSIT POLITICS OF BANK INSTITUTIONS
Keywords: банківські установи, банківська система, депозити, депозитний портфель, залучені ресурси, депозитна політика.