Теоретичні основи формування бюджетної політики на місцевому рівні як основи бюджетного планування - Савчук, Світлана Василівна (My University, 2010)
Досліджено теоретичні основи формування бюджетної політики на місцевому рівні як основи організації бюджетного планування.
Keywords: місцеві бюджети, бюджетне планування, бюджетна політика