Підвищення ефективності використання основних виробничих фондів підприємства - Любий, Іван Ігорович (Тернопільський національний економічний університет, 2018)
Здійснена оцінка та удосконалення економічної діяльності підприємства шляхом підвищення ефективності використання основних виробничих фондів на підприємствах в сучасних умовах.
Increase the efficiency of using the main production assets of the enterprise
Keywords: основні фонди підприємства; технічний сервіс; послуги технічного сервісу; основні засоби; удосконалення виробництва; ефективність діяльності