Модель оптимізації виробничих витрат як напрямок ефективного управління ними - Лотиш, О. (Економічна думка, 2011)
Досліджено місце витрат у системі управління виробничими витратами, необхідність використання методу оптимізації витрат за критерієм їхньої мінімізації, що дає змогу підвищити ефективність господарської діяльності підприємства. In the article is researching of the costs in the ruling system of the production costs which are necessary in the optimizing using methods as the criteria of its minimum that permits to raise up the affectivity of the enterprise in its managements activity.
Keywords: витрати; управління витратами; оптимізація витрат; costs; costs management; optimization of costs