Організація бухгалтерського обліку як інструменту забезпечення економічної безпеки підприємств - Чорний, Артур Ігорович (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Організація бухгалтерського обліку як інструменту забезпечення економічної безпеки підприємств.
Organization of accounting as a tool for ensuring the economic security of enterprises