Державні будівельні норми і правила як джерело правового регулювання відносин за договором підряду на проведення проектних та пошукових робіт - Лукасевич-Крутник, Ірина Степанівна (My University, 2011)
Публікацію присвячено дослідженню юридичної природи державних будівельних норм та правил як джерела правового регулювання договору підряду на проведення проектних та пошукових робіт. Автор проаналізував висловлені з цього приводу в юридичній літературі погляди та законодавство України, яке регулює це питання, на підставі чого зроблено самостійні висновки.
STATE CONSTRUCTION NORMS AND RULES AS LEGAL REGULATION SOURCE OF RELATIONS UNDER THE LABOUR CONTRACT OF DESIGN AND SEEKING WORKS PERFORMANCE
Keywords: договір підряду на проведення проектних та пошукових робіт; державні будівельні норми і правила; юридична природа