Державне регулювання економіки перехідного періоду і роль грошово-кредитної політики - Дзюблюк, Олександр Валерійович (Тернопіль: Економічна думка, 1999)
Розглядаються основні питання регулятивного процесу та функціонування держави в умовах ринкової економіки. Особлива увага приділяється аналізу трансформаційної ролі державних інститутів у перехідній економіці. Автор розглядає грошово-кредитну політику як основний метод забезпечення макроекономічної стабільності.
State regulation of the transition economy and the role of monetary policy
Keywords: банк; банківська система; центральний банк; грошово-кредитна політика; банківські послуги; інфляція; державне регулювання