Управління системним розвитком закладу охорони здоров’я - Дудра, Ірина Миколаївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Управління системним розвитком закладу охорони здоров’я.
Management of the system development of a health care institution
Keywords: розвиток охорони здоров’я; управління; системний розвиток; адміністративна діяльність