Використання штучного інтелекту в публічному управлінні: адміністративно-правові ризики та перспективи - Кирик, Марʼяна Володимирівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2026)
Міждисциплінарна курсова робота Використання штучного інтелекту в публічному управлінні: адміністративно-правові ризики та перспективи.