Психологічне проектування змісту і структури навчально-книжкових комплексів з гуманітарних дисциплін у вищих навчальних закладах - Гірняк, Галина Степанівна (My University, 2013)
Дисертація кандидата психологічних наук
Keywords: психологічне проектування