Аудит функціональної діяльності закладу охорони здоров’я в системі корпоративного управління - Трегубов, Юрій Володимирович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Аудит функціональної діяльності закладу охорони здоров’я в системі корпоративного управління.
Audit of the functional activity of the health care institution in the corporate management system
Keywords: функціональна діяльність; аудит; заклад охорони здоров’я; корпоративного управління