Перцептивний аспект спілкування як смисловчинковий обмін - Фурман (Гуменюк), Оксана Євстахіївна (Психологія і суспільство, 2006, №4, С. 73-80, ТДЕУ, 2006)
Обґрунтовується явище перцепції у навчально-виховному циклі та змістова суть смисловчинкового обміну, який сприяє осяганню процесу цілепокладання, котре дає змогу зреалізувати освітню мету у практиці ділового спілкування.
Keywords: Перцептивний аспект спілкування, смисли,модульно-розвивальне навчання, смислоджерела, смислоносії, смислотворення, смисловчинковий обмін, цілепокладання, цілереалізація, розвивальна взаємодія.